We zien je graag donderdag 19 september!

Meld je hier aan

Entdecken Sie das Creative Design Bundle

Designt für Fotografen, Designer und kreative Agenturen, eine Geräteklasse für sich!

HIER ERFAHREN SIE MEHR

Hardware
Sie haben die Wahl: Microsoft Surface Studio oder Microsoft Surface Book 2

Software
Alles was Sie brauchen: Inklusive Adobe Creative Cloud for Teams All Apps und Office 365

Sorgenfrei mieten
Sie werden es lieben: 24/7 Support, Versicherung im Schadensfall, kostenloser Gerätetausch am Ende der Laufzeit sowie keine Abofalle

ALSO Presents…

Een dag vol innovatie, technologie en amusement!

Meld je aan voor het evenement

Donderdag 19 september 2019

Op donderdag 19 september presenteren wij ALSO aan onze partners en klanten op onze locatie in Nieuwegein. Profiteer van deze unieke kans om onze partners, klanten en het enthousiaste ALSO team te spreken.

Als zeer gewaardeerde klant geven wij je graag de mogelijkheid om onze partners op een unieke en persoonlijke wijze te ontmoeten tijdens ALSO Presents. Dit event organiseren wij in het hart van ons bedrijf, op de zogenoemde “Mezzanine” van onze logistieke operatie. Op basis van de drie ALSO pijlers: Supply, Services en Solutions presenteren onze partners de laatste innovaties.

Welke partners kun je verwachten?

© 2019 ALSO Nederland B.V.

Overzicht programma:

13.00 uur
Start beurs

16.00 - 16.15 uur
Welkomstwoord

16.15 - 17.00 uur
Japke-d. Bouma

17.00 - 19.00 uur
Borrel op de beursvloer

Japke-d. (Doutzen) Bouma (Arnhem, 1970) studeerde economie aan de Rijksuniversiteit Groningen, volgde de Postdoctorale Opleiding Dagbladjournalistiek aan de Erasmus Universiteit, werkte in de software en bij de Volkskrant en is sinds 1997 in vaste dienst bij NRC. Daar schreef ze over media, demografie, onderwijs en openbaar vervoer en is ze tegenwoordig eindredacteur en columnist. Ze schrijft wekelijks over kantoor, taal, jargon en hoe we over vrouwen en mannen denken. Haar columns werden gebundeld in inmiddels zes boeken: ‘Gids voor de Kantoorjungle’ (2013), ‘Survivalgids voor de Kantoorjungle’ (2015), ‘Uitrollen is het nieuwe doorpakken’ (2016), ‘Ga lekker zélf in je kracht staan’ (2017), ‘Werken doe je maar thuis’ (2018) en ‘Mag ik even iets tegen je aanhouden’ (2018).

In the spotlights met Japke-d. Bouma

Gedurende de tijd zullen er meer partners worden vermeldt op deze webpagina. 

Binnenkort meer.....

Datum: donderdag 19 september 2019
Locatie: 
Inundatiedok 18 - 3439 JJ - Nieuwegein

Wat kun je nog meer verwachten?

Binnenkort meer.....

Leer meer over social media met Lennart Ruigrom

Lennart is partner bij full-service online marketing bureau Booming en is inmiddels ruim 10 jaar actief op het gebied van e-commerce met een sterke focus op ROI. Als internet marketeer is hij jaren geleden begonnen met het uitgeven van een digitale gift voucher binnen de fysieke retail. Vervolgens is Lennart zich steeds meer een focus gaan leggen op e-commerce. Door te werken voor klanten in Travel, Telecom, Retail en Energie weet hij als geen ander wat het belang is van sturen op conversie.

Naast het werken voor toonaangevende organisaties vindt Lennart het ook erg belangrijk om zijn kennis door te geven aan nieuwe generaties online professionals door te doceren bij de Hogeschool van Amsterdam en Emerce opleidingen.

Tijdens ALSO Presents zal Lennart je zijn visie geven op het gebied van online marketing en hoe je e-commerce kunt inzetten voor je onderneming. Daarnaast bevat deze kennissessie een aantal hands-on tips op het gebied van social media, e-mail marketing en online content. Deze kennis sessie wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner HP.